Informatica, învinsă la Galaţi

Informatica Timisoara futsal 2

Informatica nu se simte bine în estul ţării. Învinsă la Iaşi în prima partidă din play-off, trupa condusă de Robert Lupu s-a înclinat şi în duelul inaugural al confruntării cu United Galaţi, programat tot în deplasare şi contând pentru semifinalele Ligii I de futsal.

A fost 3-0, marţi seară, pentru gălăţeni, după ce la pauză tabela a indicat 0-0. Prima repriză a fost echilibrată, ambele formaţii creându-şi ocazii de gol. Bănăţenii au avut iniţiativa, în timp ce gazdele au stat la „cutie”, aşteptând să intre în posesia mingii şi să lovească pe contraatac. Conform oficialilor grupării de pe Bega, cei de la United au practicat un joc dur, la limita regulamentului, acumulând cinci faulturi în prima parte.

Şi începutul părţii secunde a fost echilibrat. Încet-încet, elevii lui Robert Lupu au început să domine partida, dar gazdele au apelat din nou la un joc dur, susţin timişorenii. În minutul 38, adversara Informaticii a primit un cartonaş roşu, dar a reuşit să nu încaseze gol, ba chiar a punctat după expirarea celor două minute în care s-a aflat în inferioritate.

Nici intrarea lui Lupu ca portar-jucător nu a adus reuşita mult-dorită. Dimpotrivă! Amfitrionii au mai marcat o dată, cu poarta goală, apoi au mai fost sancţionaţi cu o eliminare, dar tot ei au înscris, cu puţin timp înainte de final, pentru 3-0.

Meciul al doilea dintre United Galaţi şi Informatica Timişoara va avea loc luni, cu începere de la ora 19, la sala „Constantin Jude”.

În cealaltă partidă desfăşurată marţi seară în penultimul act al Ligii I de futsal: Autobergamo Deva – City’Us Târgu Mureş 7-6.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns