Reveniri importante în lotul lui ACS Poli pentru meciul cu CSU Craiova

llorente

Amânarea partidei cu CSU Craiova îi favorizează pe alb-violeţi. Dacă ar fi jucat luni, ACS Poli nu i-ar fi avut la dispoziţie pe englezul Alex Nimely şi spaniolul Fernando Llorente, cei doi devenind între timp apţi pentru confruntarea ce va avea loc miercuri, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Rămâne de văzut dacă Petre Grigoraş îl va introduce în lot şi pe Marius Croitoru, care mai are de recuperat în plan fizic pentru a face cerinţelor din primul eşalon fotbalistic. Fostul mijlocaş stelist a fost tras pe linie moartă de antrenorul Florin Marin, iar vineri, la prânz, era anunţat de succesorul celui poreclit „Flocea” în lotul pentru duelul cu oltenii.

Şi unul dintre tinerii Deian Sorescu şi Sebastian Mailat urma să fie inclus în lista de 18 jucători pentru importantul examen din runda cu numărul zece a fazei play-out, însă revenirile lui Alex Nimely şi Fernando Llorente micşorează şansele celor menţionaţi de a sta pe banca rezervelor miercuri seară.

Dacă înving, poliştii o egalează la puncte pe FC Voluntari, echipă care a pierdut ultimele cinci partide din campionat şi care ocupă locul de baraj vizat de ACS Poli.

Brigada anunţată pentru întâlnirea de pe stadionul „Dan Păltinişanu” este formată din centralul Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), asistenţii Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) şi Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), adiţionalii Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) şi Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), rezerva Alexandru Vodă (Alba Iulia) şi observatorul Eduard Dumitrescu (Piteşti).

Intrarea va fi, pentru a doua oară consecutiv, liberă!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns