Incident tragic. Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat în toaleta unui spital

spanzuratoare 1

Un tânăr de 17 ani s-a sinucis în toaleta salonului în care era internat, la Spitalul Judeţean Vaslui. Pacientul venise în sectia ORL de o săptămână, cu otită.

Cei care l-au gãsit au fost colegii de salon, care au alertat imediat medicul de gardã. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, tânãrul nu a mai putut fi salvat. Din câte se pare familia acestuia nu se află la primul incident de acest fel. În urmã cu un an, mama tânãrului si-a mai îngropat un fiu, care s-a sinucis tot prin spânzurare.

„Este vorba despre un pacient de 17 ani, internat cu otită purulentã, care a fost văzut si tratat de neurolog, de infectionist. Avea computer tomograful făcut. Joi seara, în jurul orei 22:00, pacientul a intrat la baie, colegii din salon au tot asteptat sã iasã de acolo.

După ce au vãzut cã nu iese, au intrat si l-au gãsit spânzurat de calorifer cu siretul de la pantalonii de pijama. A venit imediat medicul de gardã, care a început imediat să-i facã resuscitarea. A fost dus pe Terapie Intensivă. Acolo a început să aibă ritm cardiac. Ulterior, a avut valori tensionale mari. S-au instalat aritmii de toate categoriile si la sase dimineaţă s-a constat decesul. Nu avea în antecendete afectiuni psihice” a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *