Cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme

Cinci persoane, între care şi un copil, au fost transportate, sâmbătă dimineaţă, la spital după ce au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală, au declarat reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.

În accident au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz, în total fiind 20 de persoane în cele trei mijloace de transport.

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care patru de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), iar un copil cu fractură a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Niciuna dintre victime nu provine din microbuz şi, totodată, nu se află în stare gravă, au anunţat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Alexandriei, pe sensul de intrare în Bucureşti, cauza probabilă fiind pătrunderea pe contrasens, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. Traficul în zonă este dirijat de către poliţişti, circulaţia fiind blocată pe o bandă.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns