Incident șocant la Timișoara: încăierare cu victime între migranții care stau în zona Gării de Nord. Un om a murit

Incidentul s-a petrecut in zona Gării de Nord din Timisoara, acolo unde grupuri de migranti stau în case părăsite, în așteptarea momentului în care vor gasi călăuze care să îi ducă spre vestul Europei. Din primele informații o persoană a murit și o alta este grav rănită. Asta după ce două grupuri de afgani s-au încăierat. Participanții la încăierare care au scăpat teferi au fugit, iar forțele de ordine sunt în alertă. Nu se știe de la ce a pornit conflictul, dar este cel mai violent înregistrat în ultima perioadă, în Timișoara, între grupurile de migranți care stau în oraș.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 23 de ani a fost ucis în propria casă, într-o localitate din vestul țării. Iubita acestuia este grav rănită

Unii martori susțin că, de fapt, cei care s-au încăierat erau sirieni și afgani, ceea ce ar avea o posibilă justificare, ținând cont de mai vechile tensiuni între aceștia. Informația nu este însă confirmată oficial. Victimele sunt tinere, vârsta lor fiind cuprinsă între 23 și 25 de ani. Răniții au fost preluați de ambulanțe, dar unul dintre ei nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii îi caută acum pe ceilați participanți la încăierare.

În decembrie 2020, o răfuială între migranţii ilegali s-a încheiat sângeros într-o comună de lângă Arad. Acolo au fost descoperite pe un câmp trupurile neînsufleţite a doi bărbaţi afgani, iar un al treilea migrant a fost transportat la spital cu răni grave.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns