O înfrângere care l-a făcut pe Alexa să renunțe: CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara 4-0 (2-0)

Alb-violeții au suferit o înfrângere usturătoare, astăzi, pe terenul echipei CS Mioveni, în runda cu numărul patru a play-off-ului eșalonului secund.

Gazdele s-au impus cu scorul de 4-0 (2-0) și l-au făcut pe tehnicianul polist Dan Alexa să renunțe la funcție!

Golurile au fost marcate de Măr (min. 23), Coşereanu (min. 44), Rusu (min. 66) și Işfan (min. 90).

ASU Politehnica Timișoara: Hindrich – Bocșan, Mera (Munteanu ’46), Scutaru – D. Radu, Casado, Cioinac (Ivanovici ’46), Codrea, Popovici (Radunovic ’70) – Plazonja (Manea ’46), Axente.

Rezerve neutilizate: Păduraru, Coadă, R. Rus, Jurj, Pamfile.

La final, Dan Alexa a anunțat că nu va continua pe postul de antrenor principal: „Este rezultat ruşinos, mai ales după manieră, şi dacă rămâneam 11 la 11 nu aveam voie să pierdem cu 4-0. Rezultat pe care mi-l asum, sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Când am venit la Poli am crezut foarte mult în promovare, mă simţeam dator Timişoarei. Iubesc Poli, sunt parte din ea! Cred că trebuie produs un şoc şi sunt două variante. Să înceapă o reconstrucţie sau să renunţ eu. Dar sunt jucători aici care au rămas lângă echipă atunci când a fost greu. Sunt jucători care au un trecut, un statut, îi respect foarte mult şi-i apreciez. Am hotărât ca decât să se renunţe la unii mai bine plec eu. Pentru că este şi un club altfel, cu mult voluntariat, oameni care de foarte multe ori îşi dau familiile la o parte pentru a o ajuta pe Poli. Am făcut-o şi eu până în momentul acesta. Repet, iubesc Poli şi trebuie să ne gândim până la urmă ce este mai bine pentru ea. O să fiu alături de Poli în toate variantele. O să ajut cu ce pot, o să fiu aproape de ei. Am făcut un pas lateral, o să rămân alături de Poli, doar că am luat o pauză pentru că în orice variantă, aşa cum este logic, după o asemenea înfrângere şi un obiectiv aproape compromis sunt cele două variante de care am spus”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O înfrângere care l-a făcut pe Alexa să renunțe: CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara 4-0 (2-0)

Lasă un răspuns