Incident grav în vestul țării: O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc. Copila a fost adusă la Timișoara

politie 2

Incident grav în vestul țării: O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc. Copila a fost adusă la Timișoara.

Copila a suferit un traumatism cranian sever și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Arad, iar de aici la Timișoara, la secția Neurochirurgie a spitalului.

Un moment de neatenție. Atât a fost suficient pentru ca fetița în vârstă de 6 ani să deschidă ușa balconului, să se aplece peste balustradă și să cadă pe trotuar.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara câștigă, din nou, în instanță. Noua organigramă rămâne în vigoare 

Minora s-ar fi aflat în grija mătușii sale în momentul în care a avut loc nefericitul incident. De urgență, la fața locului au venit mai multe echipaje de prim ajutor și de la Poliție. Copila – care a suferit un traumatism cranian sever – a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Aici i s-au efectuat mai multe investigații medicale, printre care și un computer tomograf, după care minora a fost transferată de urgență la Spitalul Județean Timișoara, la Secția de Neurochirurgie. Potrivit informațiilor noastre, starea fetiței este gravă.

În acest caz, reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *