Primăria Timișoara câștigă, din nou, în instanță. Noua organigramă rămâne în vigoare

Petru Ilieșu, Adrian Orza, Alexandra Guțu, Aurel Mogoșeanu - propuși pentru titlul de„Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara”

Primăria Timișoara câștigă, din nou, în instanță. Noua organigramă rămâne în vigoare.

Magistrații Judecătoriei Timișoara au decis, marți, să respingă cererea Sindicatului Liber din Primăria Timișoara de suspendare a organigramei acestei instituții.

„Primăria Municipiului Timișoara salută decizia instanței, care permite funcționarea în continuare fără sincope a instituției, în folosul timișorenilor, după luni de blocaj.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. ANM a emis prognoza meteo până în 2 ianuarie 2023 

Organigrama în vigoare a fost suspendată, printr-o decizie a aceleiași instanțe de judecată în luna mai a acestui an, decizie care apoi a fost casată de Curtea de Apel în septembrie și trimisă la rejudecare. La aceasta rejudecare, Primăria Timișoara a câștigat.

Pe scurt, din cauza unei decizii inițiale greșite și casate, organizarea internă a fost blocată timp de aproape jumătate de an, iar toate concursurile au fost înghețate, provocând un blocaj instituțional și o încărcare suplimentară a activității celor rămași.

Vă reamintim că, și în acest moment, peste 100 de posturi existente în Primăria Timișoara sunt neocupate (din cauza ieșirii la pensie a ocupanților, transferului sau unor demisii), iar acest lucru înseamnă creșterea volumului de muncă pentru toți ceilalți angajați ai instituției”, transmit reprezentanții Primăriei.

Decizia instanței poate fi atacată cu recurs, care se va judeca la Tribunalul Timiș.

Procesul pe fond se va judeca la Judecătoria Timișoara în data de 16 decembrie.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *