Incident grav în vestul țării. Bunică și nepot, atacați de doi câini scăpați de stăpân. Femeia a ajuns la spital

Elevă de 12 ani, mușcată de câine

O femeie de 66 de ani și nepotul ei, în vârstă de 6 ani, au fost atacați de doi câini agresivi, scăpați de stăpân, în Arad. Bunica s-a pus în fața câinelui pentru a-și salva nepotul și a fost rănită grav.

În momentul atacului, femeia și-a apărat nepotul punându-se în fața câinelui agresiv.

Femeia în vârstă de 66 de ani, din Arad, a sunat la 112 și a spus că a fost mușcată de un câine, scăpat din curtea unui imobil, în cartierul Micălaca, din oraș, în timp ce își plimba nepoțelul în vârstă de șase ani.

La locul atacului au intervenit un echipaj de Jandarmerie și un echipaj de ambulanță.

„Proprietara unui imobil (…) a deschis poarta pentru a conduce spre ieșire un membru de familie, iar în acel moment, din curtea imobilului, au ieșit doi câini de talie medie și s-au năpustit asupra femeii și copilului aflați la plimbare. Aceasta a încercat să-și apere nepoțelul punându-se în fața câinilor agresivi. Unul dintre câini a mușcat-o provocându-i o leziune la nivelul șoldului. Cei doi câini au fost imobilizați de către proprietară și introduși în curtea imobilului”, transmite, vineri, Jandarmeria Arad.

Pe numele proprietarei câinilor au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, conform Codului Penal.

Femeia agresată a fost transportată la unitatea de primiri urgențe unde a primit îngrijiri medicale.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Incident grav în vestul țării. Bunică și nepot, atacați de doi câini scăpați de stăpân. Femeia a ajuns la spital

  1. buna ziua, sunt siderat de aceste „intamplari”…cred in legitima aparare…inarma-ti-va cu aparate de socuri electice, costa putin. la un eventual atac al cainilor agresivi…aplica-ti-l in actiune direct pe bot…vor pleca la ingerii hau hau… si voi scapati de muscaturi si…eventual omor…eu am incercat si am reusit!!!

    1. Eu cred că ai probleme psihice serioase (te sfătuiesc să consulți un psiholog).Ce vină are câinele că stăpânul l-a crescut prost?Sau ce, mama ta te-a omorât când ai gresit ? Toți cretinii dețin un câine”periculos „,când habar n-au ce implică rasa respectivă. „Săriti în cap”proprietarilor ,câinii nu au nicio vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *