Închisoare pe viaţă pentru criminalul cu drujbă de la Sânandrei

dorin muntean

Închisoare pe viaţă pentru criminalul cu drujbă de la Sânandrei. Aceasta este sentinţa finală dată de Curtea de Apel Timişoara în cazul bărbătului care, în noaptea de 30/31 ianuarie 2019, a decapitat cu o drujbă un cetăţean, crima având loc în localitatea Sânandrei, judeţul Timiş.

Criminalul, Muntean Dorin Sebastian, de 32 de ani, din Bârzava, judeţul Arad, cumpărase un autoturism de la victimă şi, pentru că nu l-a mai dorit, i-a propus acestuia să i-l returneze şi să primească banii înapoi.

Victima (44 de ani) a refuzat, iar arădeanul a decis să-i dea o lecţie. S-a culcat devreme și a fost trezit la ora 2 de alarma telefonului. S-a îmbrăcat și a plecat spre Sânandrei, ca să se răzbune.

A tăiat cu drujba ușa de la intrarea casei, după care și-a atacat victima. Aceasta a încercat să fugă, însă nu a reuşit…

Iniţial, în 4 noiembrie 2019, Tribunalul Timiş îl condamnase pe criminal la 25 de ani şi şase luni de închisoare.

Atât inculpatul, cât şi Ministerul Public au formulat apel. Curtea de Apel Timişoara a admis solicitarea procurorilor de a mări pedeapsa şi, luni, 20 ianuarie 2020, a pronunţat sentinţa finală: închisoare pe viaţă!

criminal drujba

 Foto: pressalert.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Închisoare pe viaţă pentru criminalul cu drujbă de la Sânandrei

  1. Nu ati spus de ce nu a mai dorit agresorul bunul cumparat de la victima. Co sider ca era destul de important acest aspect.
    Fapta agresorului este clar de cobdamnat si de neconceput. Trebuie sa raspunda pentru ce a facut.
    Dar…. trebuie sa cunoastem si de ce s-a ajuns aici. Pentru ca, daca este vorba despre faptul ca a fost inselat, acest detaliu schimba cu putin ecuatia.
    Este de notorietate ca exiata mii de giambasi de masini care au facut averi colosale sub ochii organelor statului care nu au miscat nici un deget nici cand au fost sesizate despre aceste pacaleli si inselaciuni. Dar care observ ca se grabesc sa trimita la inchisoare pe viata un tanar …. care mai degraba avea nevoie de tratament medical ….

    1. Banuiesc ca si dumneavoastra aveti nevoie de tratament… la fel ca si violatorii,pedofilii si toti dezaxatii mintal care umbla liberi pe strazi. Sa speram ca nu are parte de vreo ordonanta de urgenta sau doamne fereste ce porcarie “politica” si scapa dupa 2-3 ani

  2. acest individ care a intrat in casa omului si a taiat usa cu drujba si a decapitat omul pe prorietatea omului este un pericol public si nu merita sa traiasca in lume,Asa ca ar trebui luat in considerare ca toti care dati tepe sau inselati sau furati de la alti indivizi,dracu are grija de toti,acum intelegeti fiecare ce vreti

Lasă un răspuns