Închisoare cu suspendare pentru timişoreanul care şi-a sechestrat şi bătut iubita o zi întreagă

Bajusz Timisoara

Timp de 20 de ore și-a bătut iubita aproape încontinuu. După ce a desfigurat-o, i-a dat drumul să plece. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a suferit traumatisme grave, inclusiv faciale, urmele actelor de agresiune la care a fost supusă fiind încă vizibile.

Loviturile aplicate de prietenul bătăuș cu care conviețuia i-au produs leziuni multiple, victima ajungând la spital cu vânătăi pe tot corpul, cu coastele rupte, cu porțiuni de păr smulse și cu cicatrici pe față.

Deși în momentul în care medicii de la IML Timișoara au examinat-o prima dată pe tânără au evidențiat aceste leziuni, ulterior, în fața instanței nu au mai dorit să confirme o legătură directă între loviturile primite și leziunile care nu vor dispărea probabil niciodată. În plus, tânăra a avut nevoie și de ședințe de psihoterapie pentru a putea trece peste suferința psihică la care a fost supusă.

A apărut cel mai periculos joc sexual. I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

La aproape un an de la incident, procesul a ajuns la final. Adrian Claudiu Bajusz, fostul iubit al fetei mutilate, a fost condamnat de judecătorii Curții de Apel Timișoara la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, fiind sub supravegherea Serviciului de probațiune Timiș patru ani. Totodată, instanța a stabilit că agresorul nu mai are voie să se apropie de victimă la o distanță mai mare de 200 de metri.

În primă fază, procesul s-a judecat la Judecătoria Timișoara, instanță care l-a găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de violență domestică și l-a condamnat la 10 luni de detenție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Închisoare cu suspendare pentru timişoreanul care şi-a sechestrat şi bătut iubita o zi întreagă

Lasă un răspuns