Tabere GRATUITE pentru studenţii din Timişoara! Cine se poate înscrie

tabara studenti

Studenţii de la ciclurile de licenţă şi master pot depune cereri pentru tabere gratuite la secretariatele facultăţilor. Anul acesta au fost alocate 6.000 de locuri.

„Orice student înmatriculat la forma de învăţământ de zi, finanţat de la bugetul de stat, la ciclul de licenţă sau de master, ce este integralist (a promovat examenele la toate disciplinele de studiu din anul universitar anterior, şi anume 2014-2015) şi are vârsta sub 35 de ani poate aplica pentru un loc în tabără”, menţionează reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti.

Mai pot obţine un loc de tabără studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial, romi, absolvenţi ai liceelor din mediul rural sau din oraşe cu mai puţin de 10.000 de locuitori şi cei care beneficiază de burse sociale. Ierarhizarea în aceste cazuri se face exclusiv pe baza criteriilor sociale. Studenţii cu rezultate deosebite la învăţătură în anul universitar precedent (2014-2015) pot, de asemenea, să obţină un loc.

La fel, pot obţine bilet studenţii care au avut activităţi în cadru organizat, al universităţilor, la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice şi sportive (inclusiv activităţi de voluntariat).

Ca o noutate, în acest an, în fiecare serie de tabără se va desfăşura şi un curs de voluntariat şi se va realiza o activitate de gen, sub îndrumarea unui formator. Participarea la aceste cursuri şi activităţi este opţională.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns