Încep simulările pentru examenul de Bacalaureat

bacalureat

Pe 28 martie, elevii din clasele a XII-a și a XIII-a susțin prima probă, cea de limba și literatura română, din cadrul simulării examenului de Bacalaureat.

În județul Timiș, sunt 5.262 de elevi înscriși în clase terminale ale învățământului liceal, potrivit datelor transmise de inspectoratul școlar, dintre care 1.087 în clasele de-a XIII-a seral și fără frecvență. Cea de-a doua probă – cea obligatorie a profilului – a fost stabilită pe 29 martie, proba la alegere a profilului și specializării – pe 30 martie, iar pe 31 martie – limba și literatura maternă.

Rezultatele vor fi afișate pe 14 aprilie.

Rezultatele obținute de elevi sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adaptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, potrivit ordinului privind organizarea simulărilor din acest an.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, obligat de Tribunalul Timiș la plata unor despăgubiri în solidar cu primăria și secretarul instituției

Notele obținute nu se trec în catalog decât la solicitarea scrisă a elevului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *