Incendiu puternic la un supermarket din vestul țării

incendiu 11

Un supermarket din municipiul Arad a luat foc, marţi seara, iar mai multe echipaje au intervenit pentru lichidarea flăcărilor, însă operaţiunea afost îngreunată de lipsa hidranţilor.

Magazinul este situat în cartierul Gai şi imediat ce flăcările au fost sesizate, angajaţii şi clienţii s-au autoevacuat, astfel că nu au existat răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că “magazinul arde generalizat”, dar în zonă lipsesc hidranţii, iar asta îngreunează intervenţia.

Pompierii Detaşamentului Arad au solicitat sprijin de la Garda nr. 1 Chişineu-Criş, Garda nr. 2 Ineu şi de la pompierii voluntari din Pecica.

 

AGERPRES

Sursa foto: Glasul Aradului

 

romania24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Incendiu puternic la un supermarket din vestul țării

  1. La Arad este precum la Vascautii din deal. Pompierii nu fac fata si cer ajutor la cei din …Chisineu Cris, Pecica si Ineu. Pentru ce? A luat foc un magazinas de cartier, catalogat de catre presa ca fiind supermarket iar hidrantii lipsesc cu desavarsire, ca doar Falca asemeni lui Robu s-a ocupat doar de schimbat bordurile din centru si de iluminatul artistic. In rest in cartierele periferice mizerie de parca ar fi mahalaua Ferentari

Lasă un răspuns