Incendiu puternic în vestul ţării: 11 oameni au ajuns de urgenţă la spital. 27 de persoane, între care 14 copii, au fost evacuate

pompieri 21

Un număr de 27 de persoane, între care 14 copii, au fost evacuate, vineri, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Hunedoara. 11 oameni care s-au intoxicat cu fum au fost duși la spital, între ei, o femeie gravidă și trei copii.

Potrivit primelor informații, 27 de persoane au fost evacuate din cauza fumului dens, iar 11 persoane au fost duse la spital, intoxicate cu fum, conform Mediafax.

Citeşte şi: FMI cere Guvernului să oprească Prima casă și creșterea pensiilor

„11 persoane au fost duse la UPU. Este vorba de opt adulți și trei copii, după un incendiu la un bloc de locuințe din Hunedoara. Între persoanele adulte este și o gravidă. Toți sunt conștienți, fără arsuri, intoxicați ușor cu fum”, a spus Călin Dumitrescu, medic la Ambulanța Hunedoara.

Citeşte şi: Un serviciu public din Timișoara este căpușat de piloase pentru că așa a zis Rodica

Reprezentanții ISU Hunedoara au transmis că incendiul s-a produs într-un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, iar din cauza fumului, 27 de persoane au fost evacuate.

„Din cauza cantității mari de fum existente pe casa scării, pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii și 13 adulți. (…) Echipele de intervenție au lichidat incendiul ce se manifesta în interiorul unui apartament la obiectele combustibile. De asemenea, s-au degradat instalațiile electrice de pe casa scării și au fost afectate ușile apartamentelor învecinate”, a spus Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *