Complexul studenţesc, zonă pietonală

complexul studentesc 2

Primarul Timişoarei este decis să transforme Complexul studenţesc într-o zonă pietonală. Nicolae Robu a prezentat datele unui sondaj realizat pe reţelele de socializare, conform căruia 84 la sută dintre repondenţi s-au pronunţat în favoarea acestei idei.


lepa 1CITEȘTE ȘI: Marcel Lepa a spus totul în fața procurorilor: De ce l-a omorât pe Cristian Amariei

 


Ca atare, zona va fi închisă circulaţiei, cu excepţia aleii FC Ripensia, potrivit unui proiect pe care îl va demara municipalitatea.

CITEȘTE ȘI: Un serviciu public din Timișoara este căpușat de piloase pentru că așa a zis Rodica

Totodată, pentru a rezolva problemele traficului din zonă, se va realiza o parcare cu mai multe niveluri lângă Sala Olimpia.

CITEȘTE ȘI: Incendiu puternic în vestul ţării: 11 oameni au ajuns de urgenţă la spital. 27 de persoane, între care 14 copii, au fost evacuate

Cu duioşie în glas, Nicolae Robu a declarat că doreşte ca perimetrul dintre căminele studenţeşti să fie cât mai aproipat de nevoile tinerilor, cu foişoare, hamacuri şi locuri în care ei pot să relaţioneze şi chiar să infiripe idile…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Complexul studenţesc, zonă pietonală

 1. Stati linistiti, nu sunt bani de parcare. Daca chiar se vor gasi, e trist, nu s-a facut nici o parcare etajata in centru, unde au disparut sute de locuri de parcare odata cu amenajarea zonei pietonale, si nici prin cartiere, adica pentru platitorii de taxe si impozite nu se poate dar pentru studentii din alte judete care stau subventionat in camine, se poate. Curat murdar!

 2. In toata lumea civilizata (o spun cunoscand situatia) Campusul universitar este o zona dedicata locuirii studentilor!
  Parcarea autoturismelor studentilor este o problema personala!!
  Daca exista amenajari adecvate acestea pot fi folosite prin inchiriere, daca nu sunt atunci gasesti alta solutie, mai aproape sau mai departe, dupa cum te tine buzunarul!!
  In niciun caz Nu se vandalizeaza zonele verzi, trotuarele, alte proprietati, etc!!!
  Am locuit zeci de luni in campusuri din alte tari (la Munchen, principala mea preocupare era locul de parcare!!!) dar debandada ca la Timisoara-un amalgam de birturi, duchene insalubre, etc-Nu am intalnit!!
  Situatia a fost generatya in buna masura chiar de PRIMARIE!!!

  Rezolvarea cred ca e doar o alta sforaiala a lui Robu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *