Încă o veste tragică: Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit. Era internat în stare gravă la ATI Reșița

Averea lui Petrică Mîţu Stoian ar putea ajunge la statul român

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit. Era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău. Se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. În această dimineață a început să se simtă foarte rău și a fost dus de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: A murit Uica Mihai, scriitor și cunoscut realizator al unor rețete culinare savuroase

Potrivit directorului medical SJU Reșița, starea de sănătate a artistului a fost  bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge.

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

S-a încercat transferul său la Craiova, însă nu erau locuri disponibile la spital așa că a rămas internat la spitalul din Reșița. Medicul a spus că s-a încercat conectarea lui Petrică Mîțu Stoian la o mască de oxigen, însă nu a suportat-o, așa că a fost intubat.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *