Inaugurare aproape ca pe vremea lui Ceauşescu

bazin generala 30

Inaugurarea bazinului de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 30 din Timişoara nu a fost chiar aşa cum „dădeau” fotografiile oficiale ale Primăriei Timişoara. Gurile rele spun că în timp ce pe o parte se umplea bazinul pregătit pentru tăierea panglicii, pe alta se scurgea apa aproape cu aceeaşi viteză.

Ba chiar a fost adusă o vidanjă pentru golirea bazinului din subsolul şcolii. Scurgerile din bazin nu au fost încă identificate, însă cert este că cei 447.000 de lei, fără TVA (cât a fost valoarea contractului) s-au scurs încet în subsolul şcolii.

În ziua inaugurării, bazinul era curat, plin şi frumos pregătit pentru ca Nicolae Robu să taie panglica. Vineri, 11 noiembrie, se anunţa că mai sunt doar mici retuşuri de realizat până când copiii îşi vor putea relua lecţiile de înot în incinta modernizată. Acum, termenul s-a prelungit până prin 5 decembrie.

La rândul ei, Mihaela Şora, directoarea Şcolii gimnaziale nr.30, ne-a confirmat că există scurgeri din bazin, identificate doar luni, „probabil din cauza membranelor de la duzele de evacuare şi intrare”. Cât despre existenţa vidanjei, Mihaela Şora a confirmat că aceasta a fost prezentă, dar nu pentru rezolvarea problemelor determinate de scurgeri, ci pentru umplerea bazinului.

„Am vrut ca inaugurarea investiţiei să aibă loc înainte cu o zi de începerea campaniei electorale, ca să nu dăm lăsăm loc de interpretări. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil pentru că nu am putut să umplem bazinul cu debitul apei din reţea. Aşa că am adus o vidanjă pentru a putea rezolva problema”, afirmă directoarea unităţii de învăţământ.

bazin-inot

Nici în aceste condiţii bazinul nu a putut fi inaugurat la termen. După ce se vor face corecţiile de rigoare şi se vor identifica problemele, bazinul va putea fi pus la dispoziţia celor mici, însă nu mai devreme de ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Inaugurare aproape ca pe vremea lui Ceauşescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *