Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

Sub deviza “Matei, Ruben și cu Fritz, să ne scape de bandiți”, Primăria Timișoara anunță că circulația tramvaielor pe Bulevardul Cetății din Timișoara se va relua duminică, 18.02.2024, începând cu ora 12:15. Evenimentul nu e o simplă dare în folosință, ci o serbare câmpenească pre-electorală pentru votanții timișoreni.

Exact cum pe vremea lui Ceaușescu se mobilizau muncitorii, elevii și șoimii patriei, acum, în anul 2024, “pentru a marca acest moment, Primăria Timișoara și Casa de Cultură vor organiza un concurs pentru elevii școlilor aflate pe Bulevardul Cetății. Acesta va avea loc duminică între orele 11 și 11:30 pe traseul Calea Torontalului – Balta Verde. De la ora 11,30, vă invităm la o conferință de presă la stația Balta Verde, iar apoi la o călătorie cu tramvaiul pe traseul Balta Verde – Calea Torontalului și retur”, anunță reprezentanții administrației Fritz.

Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

“Reabilitarea liniei de tramvai de pe Bulevardul Cetății contribuie la promovarea si îmbunătățirea transportului public de călători și, implicit, la creșterea atractivității acestuia, în detrimentul folosirii autoturismelor proprii”, mai transmit cei de la Primăria Timișoara.

Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

Valoarea totală a proiectului: 110.805.689,32 lei, din care cofinanțare UE (Programul Regional Vest 2021-2027) 66.631.207,45 lei.

Tramvaiele liniilor 4 și 7 vor circula pe următoarele trasee:

Linia 4:

Calea Torontalului (Ciocanul), Matei Basarab, Amforei, Gheorghe Lazăr, Balta Verde, Bogdăneștilor, Circumvalațiunii, Piața 700, Spitalul de copii „Louis Țurcanu”, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Parc Doina, Piața Nicolae Bălcescu, Memorandumului, Drubeta, Salcâmilor, Calea Martirilor, Spitalul Județean, Bd. Sudului, AEM.

Linia 7:

Calea Torontalului (Ciocanul), Matei Basarab, Amforei, Gh. Lazăr, Balta Verde, Bogdăneștilor, Circumvalațiunii, Piața 700, Spitalul de copii „Louis Țurcanu”, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Parc Doina, Piața Nicolae Bălcescu, Memorandumului, Drubeta, Mareșal Averescu (Lidia), Mureș, I.P. Pavlov, Progresul (Aluniș), Emil Zola, Izlaz, Chișodei, Piața Veteranilor, Transilvania, Banatul, Dâmbovița.

CITEȘTE ȘI: Administrația Fritz reîncălzește promisiunile neonorate din 2020, pe bugetul „electoral” din 2024


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Inaugurare “a la Ceaușescu” la linia de tramvai de pe Bulevardul Cetății

 1. „traim decenii de impliniri mareţe
  traim decenii de munca şi avânt”…

  o stire de acum vreo 2 ani zicea asa:

  „China a inaugurat o autostradă subacvatică care, pe o porţiune de 10,79 kilometri trece pe sub un lac aflat la aproximativ 50 de kilometri de oraşul Shanghai.” timp de executie? pai.. 4 ani. ei, dar aia nu au „revolutia bunei guvernari’.
  un alt exemplu care imi place mult, podul peste dunare al lui traian/apolodor din damasc, construit intre anii 103…105: peste 1 km lungime, 40 m inaltime, 12 m latime. cred ca i-au ajutat ancient aliens, altfel nu-mi explic😂🤣😂🤪

  #matei, ruben si cu fritz sa ne scape de banditi? mai sa fie! foarte tare, imi seamana a alta zicala celebra: „ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji!”🤪 poate adopta si ceva mai muncitoresc totusi: „Hei-rup! Hei-rup! Cad stanci de fier/ În lupta dusa de brigadieri!”. adica in 6 luni terminata (16 km ramasi) linia ferata bumbesti livezeni. de ce insist cu comunistii? ca am vazut la ceva manifestari useriste pe vremea „ciumei rosii” folosit simbolul pumnului proletar… desi „ciuma rosie” era expresie folosita de nazisti la adresa bolsevicilor🤔 stai, cred ca mi- e clar, useristii nu-s neomarxisti, ei doar au preluat tot ce era mai rau de la toti in special in materie de propaganda si manipulare.

  #🤪

 2. In ce consta concursul mascaricilor? Se uda gazonul, desene cu creta pe asfalt in care sa se omagieze politrucii de Timis care dorm sau taie frunza la caini in parlamentul tarii sau golitul cosurilor de gunoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *