În Timişoara s-a dat drumul la încălzire, dar se opreşte pe mai multe străzi. La fel şi apa caldă. E defecţiune!

Se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pe mai multe străzi din Timișoara

În Timişoara s-a dat drumul la încălzire, dar se opreşte pe mai multe străzi. La fel şi apa caldă. E defecţiune!

Pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 6.10.2022, după cum urmează:

  • de la ora 8ºº până la ora 17ºº, la punctele termice 45, 45A, 45B, 35 și 36. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Aradului, Orșova, Călan, Carei, Dej, Liege, Cugir, Felix, Torontal, Bucovina, Ion Inculeț, C-tin Stere, Maria Tănase, Soroca, Aleea Hotinului, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian;
  • de la de la ora 8ºº la ora 14ºº, la punctul termic 48B, unde vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Dropiei, Gh. Lazar, Timiș.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz, mesaj tranșant: ”Să plece avocatul, că banii ni i-a luat”

Tot în ziua de 6 octombrie 2022, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, în intervalul orar 8.00 – 18.00, la PT40, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Silistra bl. A44, A29, A30, A31, A32, A36, A37, A38; Holdelor nr. 20, A18, A28; Sf. Ap. Petru și Pavel bl. A40 și A41; C-tin cel Mare bl. A13 și A33; I. Ionescu de la Brad bl. A3, A4, A5, A6; Luminița Boțoc bl. A19, A20, A22, A23; Mart. C-tin Zăbulică bl. A10, A11, A14, A15, A16 și A17.

CITEŞTE ŞI: Viața bate filmul la Muzeul de Artă din Timișoara: muzeografii sunt confundați cu electricienii, iar istoria se rescrie pentru că… banii vin de la CJT

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *