În Timiș, validarea fișelor de înscriere la concursul național de ”titularizare” a fost stabilită în perioada 20-22 mai

În Timiș, validarea fișelor de înscriere la concursul național de ”titularizare” a fost stabilită în perioada 20-22 mai

În Timiș, validarea fișelor de înscriere la concursul național de ”titularizare” a fost stabilită în perioada 20-22 mai

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a realizat graficul pentru validarea fișelor de înscriere la concursul național de ocupare a posturilor didactice vacante din învățământul preuniversitar.

Validarea fișelor de înscriere se va face doar de către absolvenții promoțiilor anterioare anului 2024, fie personal (pe baza cărții de identitate), fie prin împuternicire (cu procură notarială), în perioada 20 – 22 mai, conform graficului afișat pe site-ul IȘJ Timiș, la secțiunea ”Managementul resurselor umane/Concurs național 2024”.

Absolvenții promoției 2024, inclusiv absolvenţii 2024 ai programelor de pregătire psihopedagogică, vor valida fişele de înscriere la concurs în perioada 8-11 iulie 2024, după susținerea examenelor finale de absolvire a studiilor, la sediul inspectoratului școlar (str. Dr. Liviu Gabor nr. 1, Timișoara).

CITEȘTE ȘI: Anul Alumni UPT – 100 de ani de la absolvirea primei generații de ingineri din Timișoara

Tot atunci, vor completa dosarul de înscriere cu adeverințele eliberate de instituțiile absolvite, cuprinzând rezultatele finale la examene.

Neprezentarea la validare a absolvenţilor din promoţiile anterioare anului 2024, în perioada stabilită de IȘJ Timiș, atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

Candidații care au solicitat repartizarea pe posturi pe baza notelor obținute la concursul din anii anteriori nu vor trebui să urmeze procedura validării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În Timiș, validarea fișelor de înscriere la concursul național de ”titularizare” a fost stabilită în perioada 20-22 mai

  1. noroc ca a eliberat la timp si intaiul turist al tarii postul tinut blocat 27 de ani. dar hei, a fost votat! de 2 ori! pentru ca… e neamtz. sau ceva… motiv… pe-aici cred ca la multi le-a placut schema cu falsificarea testamentului ca sa obtina o casa… dar de vina sunt altii, intotdeauna, nu alegatorii! pentru ca… idiocracy….

    #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *