În slujba oamenilor

kuncz 3

Directoarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Rodica Surducan, este extrem de implicată în desfășurarea unor acțiuni menite să le aducă zâmbetul pe buze beneficiarilor acestei instituții, dar și în ceea ce privește deschiderea unor noi orizonturi pentru persoanele defavorizate.

Astfel, recent, instituția, în colaborare cu alte unități publice, a organizat în cartierul Kuncz o campanie de informare privind importanța prestării unei munci salariate. Acțiunea a trezit interes în rândul locuitorilor din cartier, majoritatea de etnie romă, 20 dintre aceștia fiind prezenți pentru a discuta despre avantajele unui loc de muncă precum și despre oportunitățile de angajare existente.

Pe de altă parte, tot cu sprijinul directoarei Direcției de Asistență Socială din Timișoara, beneficiarii Complexului de Servicii ”Sfântul Francisc” (Centrul pentru persoane fără adăpost) din cadrul instituției au avut prilejul de a parcurge un traseu minunat în Țara Hațegului, unde au vizitat Mănăstirea Prislop și Rezervația de zimbri. La întoarcere, au făcut un popas la vechea cetate Sarmizegetusa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns