În satele timișene, se fură ca-n codru

buboi cosmin

Liderul liberal Cosmin Buboi trage un semnal de alarmă privind lipsa de dotare din poliție

Timișenii din mediul rural se confruntă cu o problemă care tinde să se generalizeze: furturile de bunuri. Hoții nu au preferințe anume, ci acționează oriunde se poate. Se fură recolta din câmp, animalele din curte și chiar obiecte sau bani din case.

CITEŞTE ŞI:
Sub ameninţarea cuţitului, un arădean şi-a violat fiica minoră

Din păcate, în ciuda revoltei, oamenii reușesc de prea puține ori să-și recupereze bunurile furate, rămânând cu paguba. S-a creat, astfel, o nemulțumire față de activitatea poliției, de la care se așteaptă mai mult.

Lucrurile sunt puțin diferite, așa cum a constatat Cosmin Buboi, vicepreședinte PNL Timiș, care a primit astfel de semnale de la victime ale hoților. Buboi spune că situația e reală și că, din păcate, s-a ajuns la acest fenomen datorită profesionalismului cu care au început să lucreze infractorii.

Majoritatea sunt dotați cu sisteme moderne care le ușurează infracțiunea, au mașini performante și reușesc repede să se facă nevăzuți. ”Eu nu pun la îndoială buna-intenție a polițiștilor.

Aici e vorba de sistem. Din păcate, poliția e depășită ca nivel de dotare și nu poate să facă față avalanșei de furturi.

E o criză de sistem și fac un apel către factorii de decizie, pentru a se lua grabnic măsuri. Altfel, vom avea un județ plin de victime”, a declarat liderul liberal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “În satele timișene, se fură ca-n codru

  1. Daca ne referim si la politia din comuna Sacalaz, am exemple concrete, prin care se demonstreaza incompetenta politistilor. Mai intai trebuie sa fie angajati oameni pregatiti pentru aceasta meserie si sigur ca da, apoi sa ne punem problema dotarii cu cele necesare ce tin de domeniu acesta. Cu acesti oameni toate dotarile sunt 0.

  2. Era unul care a ieșit la pensie care aștepta într-o zi in fata Căminului sa vina Iliuță cu micii și grătarele cu acte făcea cinste Bebi și atunci cine sa prindă hotij

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *