Sub ameninţarea cuţitului, un arădean şi-a violat fiica minoră

Bărbat arestat preventiv pentru că a omorât intenționat o pisică

Violată în grădina casei de către tatăl ei! Este vorba despre o adolescentă în vârstă de 17 ani! Fata a fost internată în spital.

Abominabila faptă a avut loc în noaptea de 31 august spre 1 septembrie în localitatea Moroda. Procurorii Parchetului de pe Judecătoria Ineu au stabilit că „inculpatul Strat Giorgică, în noaptea de 31.08/1.09.2015, în jurul orei 01.45, prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră S.M.G., în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă, a întreţinut cu ea un act sexual oral. În urma violenţelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.”

Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 2 septembrie pentru 30 de zile, magistraţii Judecătoriei Ineu admiţând propunerea procurorilor. Strat Giorgică este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *