În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul!

Fritz cântă aria cu greaua moștenire și pe tema reciclării deșeurilor: „Timișoara a fost condusă de un țepar notoriu”

În urmă cu fix 10 zile, supărat nevoie-mare pe îndrăzneala judecătorilor de la Tribunalul Timiș de a suspenda concursul de recrutare organizat de Primăria Timișoara și programat în 11 ianuarie (o recidivă, practic, a instanței de judecată, după suspendarea, în august 2021, a noii organigrame a municipalității), Dominic Fritz a explodat pe pagina sa de Facebook.

S-a victimizat în stilul deja cunoscut, declarând, printre altele, că “ani la rând s-au fraudat concursuri la Primăria Timișoara și nimeni nu a fost deranjat”.

Hai, serios? Chiar nimeni-nimeni? Dacă nu poate să se descurce singur, atunci poate că-l va ajuta măcar unul dintre cei șase consilieri personali pentru a intra pe site-ul ziarului nostru și a căuta puzderia de articole în care am dezvălui ilegalitățile comise de exponenții administrației Robu în organizarea concursurilor de recrutare pe funcții publice.

Vom reveni asupra subiectului, acum altceva vrem să punctăm. Și anume că Dominic Fritz a mințit cu nonșalanță în postarea din 10 ianuarie, atunci când a anunțat: “Iar concursul suspendat azi primise avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și a fost realizat în baza legii și a jurisprudenței României”!

În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul!

De altfel, aceeași minciună referitoare la aviz apare și pe site-ul www.primariatm.ro, de unde aflăm că “organizarea concursului s-a realizat cu notificarea prealabilă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, cu avizarea și cu publicarea anunțurilor de concurs pe site-ul propriu al acestei instituții”.

În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul! În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul!

Aceeași frază o regăsim și la secțiunea rezervată concursului de recrutare programat în 14 februarie 2022, pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv la Direcția Poliția Locală. Aceeași frază, aceeași minciună legată de aviz.

De data aceasta, meritul descoperirii minciunii crase că Primăria Municipiului Timișoara a obținut avizul ANFP pentru a organiza concursul de recrutare suspendat de instanța de judecată nu ne aparține, ci este al Mirelei Toc, funcționara care s-a luptat de una singură cu administrația Robu, iar acum continuă să developeze erorile și ilegalitățile comise de administrația Fritz.

După ce Dominic Fritz a declarat sus și tare că nu înțelege nicicum decizia instanței de judecată, pentru că primăria primise avizul ANFP, doamna Toc s-a adresat agenției întrebând-o dacă este adevărat sau nu. Răspunsul ANFP a fost devastator pentru primarul Timișoarei: nu că primăria nu primise nici un aviz de la ANFP, dar nici măcar nu intră în sarcina agenției să emită avize în cazul concursurilor!

În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul!

Cităm din răspuns: “Cadrul legal în vigoare care reglementează procedura de organizare și desfășurare a concursurilor pentru ocuparea funcțiilor publice vacante și temporar vacante nu stabilește în sarcina Agenției Naționale a Funcționarilor Publici emiterea unui aviz”.

CITEȘTE ȘI: Am scos-o la pensie pe Rodica Surducan: ANFP confirmă dezvăluirile făcute de ziarul nostru și îi cere lui Fritz demiterea șefei DASMT!

Posibil ca Dominic Fritz să fi fost mințit de subalternii săi că totul este în regulă și că există un aviz al ANFP, dar asta este deja o altă discuție. Minciuna a livrat-o timișorenilor însuși primarul, nu vreun funcționăraș obscur. Cel mai trist este însă că, nici după un an și trei luni de când a ajuns primar, domnul Fritz nu și-a însușit noțiuni elementare de administrație…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “În plin ger, Fritz minte de îngheață apele: concursul suspendat de tribunal nu a avut avizul ANFP, așa cum susține primarul!

  1. Asta e rea vointa si minciuna, nu ca a fost mintit.
    Cind ai hotarirea unei instante te mai opresti din scris trancaneli pt creduli in spatiul virtual si te uiti cu ochii tai, verifici actele….daca esti capabil, adevarat !

  2. Oameni buni voi nu vedeti ca latram ca caini la luna>DONIMIC FRIG cu sleahta lui de USR isti face si spanzura cum vrea muschi lor.La astia nu exista sentinte judecatoresti,nu exzista curtea de conturi sa mai verifice pe ce tampeni arunca bani,nu exista DNA sa verifice veniturile acestui primar cat de legale sant si cat este PARANDARATUL din marile santiere care majoritatea sant pusti,amenda luata pentru certificatele verzi si multe altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *