În atenția șoferilor timișeni: Prețul polițelor de asigurare ar putea crește cu 50 de procente!

O Directivă a Uniunii Europene impune autorităților din România să crească prețul polițelor de asigurare obligatorie RCA, ceea ce va duce la o scumpire chiar și 50% a acestora.

După ce timp de un an şi jumătate tarifele au fost reglementate strict şi şoferii au plătit asigurări mai ieftine, Comisia Europeană cere ca din toamnă să fie eliminat orice articol din lege care face referire la costurile asigurărilor.

Pentru șoferi asta ar putea însemna scumpirea poliţelor obligatorii şi cu 50%, spun analiştii din piaţă.

 

specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “În atenția șoferilor timișeni: Prețul polițelor de asigurare ar putea crește cu 50 de procente!

  1. Titlu de articol rupt de realitate: In atentia soferilor timiseni. Pretul politelor ar creste cu 50%….Adica doar pentru timiseni creste pretul RCA?! Doar niste ziaristi post revolutionari pot aplica o lege sau o hotarare doar pe un judet :))

    1. In plus, directiva UE nu „mpune autorităților din România să crească prețul” ci renuntarea la preturile controlate, asa cum ar fi normal intr-o piata libera.

  2. Sa dam fuga sa ne facem rca ul , nu , ca sa nu se scumpeasca , acest rca este si asa prea scump pentru români, este unul din birurile pe care trebuie sa le plătim , sa ii facem oameni pe asiguratori , daca nu stiti , va spun ca rca ul este de departe cea mai tranzacționata asigurare din țară , si reprezinta în jur de peste 70 la sută din portofoliul asiguratorilor , de ce nu se tine cont de șofer cînd se face rca , ci nu mai de masina , cu orice alta masina la care faci rca , pleci de la zero cu bonusul , de ce nu se poate ca cum un singur rca sa poti sa circule cu mai multe mașini, ca in unele tari din vest , si multe altele , iar cind trebuie sa plateasca , iti cer tot felul de hîrtii ca sa întirzie plata , multe ar fi de spus , enorm de multe .

Lasă un răspuns