Îmi place să creez. Mărturisire, optimism și armonie

Îmi place să creez. Mărturisire, optimism și armonie

Îmi place să creez. Mărturisire, optimism și armonie. Micii artiști de la cercurile de arte plastice de la Palatul Copiilor Timișoara, timp de două zile, recent, coordonați de către profesorii Gabriela Prodan, Dana Iluc-Jivan, Ariana Bogan, Dana Simionescu, Dorotea Hîrjoi, Daniela Scurtulescu, Suzana Hlușcu, Laura Teculescu și Elena Busuioc, au încântat asistența prin lucrările lor definite de talent și culoare.

Biblioteca Județeană Timiș a fost gazdă și, se-nțelege, locul unde a avut loc vernisajul expoziției, al cărei generic a fost ,,Îmi place să creez”.

Prin lucrările expuse, elevii au reușit să împletească, cu talent, diferite tehnici de compoziție, demonstrând că în fiecare dintre noi există un mic artist. Doar că nu toți avem șansa de a ne sta alături persoana potrivită, în momentul propice, un dascăl care să ne ajute să ne descoperim, să evoluăm.

Vernisajul s-a încheiat cu o activitate interactivă, ocazie cu care micii creatori au avut  prilejul să-și prezinte lucrările, ceea ce a produs părinților o reală bucurie, iar dascălii s-au bucurat de roadele muncii lor.

CITEŞTE ŞI: Încep turneele semifinale ale Campionatului Naţional de handbal junioare 2

Ora Pământului a fost marcată de acești copii de la cercurile de arte vizuale. Locul manifestării, Piața Unirii, unde vizitatorii au avut ocazia să descopere, expuse fiind, creațiile micilor artiști de la Palatul Copiilor. O convingătoare pledoarie pentru un mediu curat și îndemnul lor de a ne uni, optimiști, prin creație și să trăim în pace și armonie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *