IMAGINI UMILITOARE! La Timişoara, câţiva muncitori au fost puşi să sape gropi chiar de Ziua Naţională

Se pare că, indiferent de cât de europeni am fi, proverbul cu îngrăşatul porcului înainte de Crăciun rămâne mereu de actualitate.

Taman astăzi, de Ziua Naţională a României, în centrul Timișoarei, câţiva muncitori îmbrăcați în veste reflectorizante săpau, cu mult sârg, niște gropi.

La prima vedere, s-ar fi putut crede că e vorba despre vreo lucrare urgentă, poate o țeavă spartă, cum se întâmplă des pe la noi. Ei bine, nu! Săpau gropi pentru montarea unor stâlpi de semafoare…

Fiind în întârziere cu execuția lucrării, patronul firmei respective s-a gândit să recupereze timpul pierdut chiar de 1 Decembrie.

Situaţia a fost de-a dreptul umilitoare pentru muncitorii care se chinuiau să scoată dalele şi să spargă asfaltul, în timp ce pe lângă ei treceau alţi oameni în straie de sărbătoare…

Oricum am privi lucrurile, e de apreciat naţionalismul de care au dat dovadă muncitorii, aceştia arborând pe un utilaj un drapel de dimensiuni mai mici…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “IMAGINI UMILITOARE! La Timişoara, câţiva muncitori au fost puşi să sape gropi chiar de Ziua Naţională

  1. Este umilitor ca se munceste?!!!
    Unitatiile cu foc continu lucreaza sarbatori legale si nationale,…la fel si in spitalele din toata lumea .UNDE- i problema?

  2. Nu sa lucrezi este umilitor, ci sa te trimita sefutii care stau la caldurica. Sunt sigur ca muncitorii din poza au fost trimisi sa munceasca si au fost avertizati ca,in caz contrar,isi pot cauta de lucru in alta parte. Mare recuperare a intarzierilor a facut patronul. RUSINE!

Lasă un răspuns