Imagini şocante: Impact între un SUV și un autocamion, pe o şosea din vestul ţării

accident uroi

Pompierii salvatori din cadrul Detaşamentului Deva au fost solicitaţi, joi, la un accident rutier produs, pe DJ 107 A, în localitatea Uroi.

Imediat, au fost dislocate în zonă, 4 echipaje de descarcerare, prim ajutor, pompieri şi terapie intensivă, care au intervenit cu tot atâtea autospeciale.

Ajunse la locul intervenţiei echipajele au constatat că în urma impactului dintre un SUV şi un autocamion au rezultat 2 răniţi, dintre care unul încarcerat, în vârstă de 29 de ani.

Pompierii au utilizat echipamentele aflate în dotarea autospecialei de descarcerare grea pentru salvarea şi eliberarea bărbatului din autovehicul. Concomitent cu aceste operaţiuni, echipa medicală a realizat verificarea şi stabilizarea răniţilor.

Ambele victime, care au suferit multiple traumatisme ale membrelor inferioare şi trunchiului, au fost transportate, conştiente şi cooperante, cu ambulanţele la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Deva.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Imagini şocante: Impact între un SUV și un autocamion, pe o şosea din vestul ţării

  1. Iresponsabili care se cred Batman in masini fara sa se gandeasca deloc la urmarile unei depasiri riscante! Pacat ca aemenea dobitoci sunt in trafic

  2. EU CRED CA TELEFONUL MOBIL SI APLICATIILE SALE PRAJESC NEURONII ASA CA NU MAI EXISTA ATENTIE DISTRIBUTIVA CRED CA CEI MAI MULTI NU AR LUA TESTUL PSIHO AUTO DACA AR FI PE BUNE

  3. Am fost, pe acolo, acum trei zile ! Trafic f. aglomerat, coloane de mașini, multe camioane ( se lucrează la autostradă ) ! Am văzut teribiliști, care n-aveau răbdare ( nici minte ), depășind periculos, absolut tot !!! În schimb, de la Făget și până la Deva, n-am văzut nici o mașină de Poliție !!! P.S. : mașina lovită, este BMW ; fără cuvinte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *