Imagini șocante. Bebeluş plimbat pe lângă maşină, în mers

copil plimbat langa masina

Imagini cu un bebeluş aflat în cărucior, împins de un şofer din Gorj, care conduce o maşină cu volan pe dreapta, au fost postate pe facebook. Poliţia a deschis, marţi, o anchetă în acest caz, pentru identificarea bărbatului, care pare a fi tatăl micuţului.

În filmarea postată pe facebook apare un autoturism cu numere de Gorj, cu volan pe dreapta. În timp ce şoferul conduce maşina cu o singură mână, cu cealaltă împinge un cărucior în care se află un copil, cel mai probabil fiul lui.

Şoferul este încurajat de pe marginea drumului de o femeie care pare a fi mama băieţelului, care este amuzată de situaţie.

La un moment dat, conducătorul auto se întâlneşte cu doi localnici, iar unul dintre ei se aşează pe capotă.

Între timp, filmarea a fost ştearsă.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi îi caută pe părinţii copilului.

„Deocamdată se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor din imagini şi locaţia”, a declarat, marţi, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De asemenea, şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj s-a autosesizat în acest caz.

„Am văzut şi noi imaginile. Ne-am autosesizat în acest caz. Am făcut o adresă în regim de urgenţă la Poliţie să îl identifice, să vedem despre cine este vorba. Urmează să analizăm cazul prin prisma legislaţiei de protecţie a copilului.

Cu siguranţă este un incident care ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte părinţii”, a declarat Lucian Zălog, directorul adjunct al DGASPC Gorj, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns