Imagini șocante. Bebeluş plimbat pe lângă maşină, în mers

Imagini cu un bebeluş aflat în cărucior, împins de un şofer din Gorj, care conduce o maşină cu volan pe dreapta, au fost postate pe facebook. Poliţia a deschis, marţi, o anchetă în acest caz, pentru identificarea bărbatului, care pare a fi tatăl micuţului.

În filmarea postată pe facebook apare un autoturism cu numere de Gorj, cu volan pe dreapta. În timp ce şoferul conduce maşina cu o singură mână, cu cealaltă împinge un cărucior în care se află un copil, cel mai probabil fiul lui.

Şoferul este încurajat de pe marginea drumului de o femeie care pare a fi mama băieţelului, care este amuzată de situaţie.

La un moment dat, conducătorul auto se întâlneşte cu doi localnici, iar unul dintre ei se aşează pe capotă.

Între timp, filmarea a fost ştearsă.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile şi îi caută pe părinţii copilului.

„Deocamdată se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor din imagini şi locaţia”, a declarat, marţi, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De asemenea, şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj s-a autosesizat în acest caz.

„Am văzut şi noi imaginile. Ne-am autosesizat în acest caz. Am făcut o adresă în regim de urgenţă la Poliţie să îl identifice, să vedem despre cine este vorba. Urmează să analizăm cazul prin prisma legislaţiei de protecţie a copilului.

Cu siguranţă este un incident care ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte părinţii”, a declarat Lucian Zălog, directorul adjunct al DGASPC Gorj, scrie mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns