IMAGINI SCANDALOASE! Trafic dat peste cap în buricul Timişoarei, din cauza şoferilor fără bun-simţ

trafic blocat

Mai bine de jumătate de oră a fost blocată, joi, strada Mihai Eminescu din Timişoara, din cauza unor şoferi pentru care respectul în trafic nu înseamnă nimic.

autobuzul 40

Două autobuze care circulă pe linia 40 au fost oprite, unul la colţul străzii Mihai Eminescu, celălalt pe Bulevardul Revoluţiei din 1989. Maşinile circulau pe liniile de tramvai sau încercau să se strecoare pe trotuare.

circulatie blocata

Pietonii făceau slalom printre autobuze şi maşini blocate, iar călătorii au renunţat la mijloacele de transport în comun şi au căutat o altă alternativă pentru deplasare.

Într-un final au apărut şi poliţiştii… care au sancţionat şoferii care au blocat circulaţia. După eliberarea străzii, un echipaj al poliţiei locale a început să caute vinovaţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “IMAGINI SCANDALOASE! Trafic dat peste cap în buricul Timişoarei, din cauza şoferilor fără bun-simţ

  1. Eu inteleg ca nu sunt destule locuri de parcare in TM, dar de aici si pana la miserupismul dovedit de cei doi soferi e cale lunga. Cum dracu sa lasi masina asa si sa pleci? Astea trebuiau ridicate, oameni buni,iar cei care au parcat asa ar fi trebuit sa ramana fara permis. Si amendati,fara nici o discutie. Politia pacii!!!

  2. Stimate Marble problema parcarilor si a soferilor nesimtiti, analfabeti sau indolenti este una dar sa te exprimi precum la stana e alta! Exista in limba romana cuvantul miserupism?! NU! Poate doar in limbajul cocalarilor de la colt care frecventeaza birturile in loc de scoala si de aceea se ajunge la astfel de situatii in traficul din Romania! Putina atentie de viitor la modul de exprimare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *