Un tânăr care venea spre Timişoara a intrat cu maşina pe autostrada închisă şi s-a înfipt între două basculante. VIDEO!

accident autostrada

Un şofer în vârstă de 25 de ani şi-a făcut maşina praf după ce a rămas blocat între două basculante. Incidentul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri pe autostrada închisă de autorităţi între Sibiu şi Sebeş. Tânărul era însoţit de alţi patru prieteni şi voia să ajungă la Timişoara.

Toţi au scăpat nevătămaţi, însă şoferul s-a ales cu o amendă în valoare de 630 de lei, pentru intrarea pe un drum inchis temporar, si cu permisul suspendat pentru două luni.

Tânărul de 25 de ani venea de la Bucureşti când s-a hotărât să ignore balizele care atenţionau şoferii că autostrada între Sălişte şi Cunţa este închisă. După doar câţiva kilometri, maşina pe care o conducea a ajuns să fie blocată între două basculante care erau parcate în zona şantierului de pe A1.

Cu toate acestea, tânărul se poate considera norocos deoarece dacă nu erau cele două maşini, acesta ar fi ajuns într-o groapă de câțiva metri, acolo unde autostrada a fost decopertată complet de cei care fac reparațiile în zona cuprinsă între Săliște și Cunța, potrivit oradesibiu.ro.

”Numai soferul stie ce a avut în cap pentru că tot tronsonul a fost inchis. Sunt și semne indicatoare care arată că drumul era închis. Masina era intepenita intre basculante. A avut mare noroc ca a oprit intre ele, altfel se putea intampla o nenorocire. A dat balizele la oparte ca să intre în zonă. A fost mai ceva ca în filme”, spun muncitorii care au găsit mașina blocată între cele două basculante.

Acesta a fost amendat cu 630 de lei pentru intrarea pe un drum inchis temporar si s-a ales și cu permisul suspendat pentru două luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un tânăr care venea spre Timişoara a intrat cu maşina pe autostrada închisă şi s-a înfipt între două basculante. VIDEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *