Imagini incredibile cu Liviu Dragnea

Scene fără precedent în istoria unui șef al Camerei Deputaților au avut loc marţi la ÎCCJ! După ce, la prânz, Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli și cătușe de aproape zece protestatari, la ieșirea de la proces, șeful PSD a fost escortat de câțiva interlopi din clanul Duduienilor. Codrin Ștefănescu a fost văzut când discuta cu aceștia, înainte ca Dragnea să iasă din sală.

„Nu știu cine sunt. Nu am chemat pe nimeni, cum puteți să mințiți în felul ăsta? Doamna de acolo e interlop? Eu nu pot să plec din cauza dvs. De ce nu mă lăsați să plec? Vorbim la Parlament!…”, a spus Liviu Dragnea când a fost întrebat de jurnalişti dacă îi cunoaște pe interlopi, potrivit stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 Răspunsuri “Imagini incredibile cu Liviu Dragnea

 1. Suntem precum racul, broasca și o știucă din fabula lui Alecu Donici în care autorul critică lipsa solidarității oamenilor, individualismul reaua credință. Să recitim fabula: „Racul, broasca și o știucă într-o zi s-au apucat, de pe mal în iaz s-aducă un sac cu grâu încărcat. Și la el toți se înhămară. Trag, întind, dar iau seama că sacul sta neclintit. Racul înapoi se da, broasca tot în sus sălta, știuca foarte se izbea și nimica nu isprăvea. Nu știu cine-i vinovat; însă pe cât am aflat, sacul în iaz nu s-a tras, ci tot pe loc a rămas. Așa-i și la omenire, când în obște nu-i unire: nici o treabă nu se face cu izbândă și cu pace”. Zornăitul cătușelor, azi și pe la urechile lui Dragnea a devenit un drog extrem de toxic de câțiva ani în coace, de care unii indivizi au devenit dependenți incurabili.

 2. Aia „aproape” 10 protestatari erau zoaie sociale, adevarati infractori cu state vechi, cu mutre pline de mucegaiul puscariilor…Malin Bot, nefericitul scandalagiu damblagiu timisorean este un psihopat sadea, bun de balamuc pe termen lung. Asa zisii infratori din clanul X, nu sunt de fapt infractori ci body guarzi. In rest, o nebunie dezgustatoare pentru a-l baga pe Dragnea la puscarie, unde nu va ajunge niciodata.

  1. „Zoaie, infractori, damblagiu, psihopat…un vocabular nedemn si atipic pentru Banat. Limbajul tipic dâmbovițean nu ne interesează – aici e Banatul. Daca cauți scandal atunci schimba pe tion, aia e haznaua de serviciu a psd.
   Dragnea dacă e vinovat atunci cu el la pușcărie; sa-l ia si pe grindeanu, nastase, si toți certați cu legea din psd, pdl, pnl, etc.
   Daca nu este vinovat atunci sa se ocupe de bunăstarea pe care a promis-o mulțimii de votanți și sa lase mai ușor cu justiția pentru ca sarcina guvernului psd este de a administra țara si nu sa schimbe legile favorizând infractorii. Legile le da parlamentul si nu psd dupa bunul plac si pentru interesele personale/de grup. Bun, îmi pierd timpul, chestiile astea se găsesc pe Internet.

 3. Si totusi,cum am putea sa scapam de acest MEGAINTERLOP care este Dragnea??Daca nu se intampla ceva ca acest individ sa fie indepartat din viata politica definitiv,noi toti ,cei 20 milioane de cetateni romani,nu mai avem viitor!!

 4. Ar fi fost utila o actualizare cu ieșirea de la audieri teldrumul era flancat de interlopii de toate culorile. Asta e imaginea pe care romanii cu brațe tari doresc sa o arate lumii civilizate? Președintele camerei deputaților, șeful psd, șeful baltilor și știucilor aparat de interlopi ! Poliție ioc, SPP ioc. Doar interlopi.

 5. Individul e șeful camerei deputaților…un condamnat penal cu suspendare, șeful baltilor și stiucilor!
  Oare lui Junker și celorlalți de la Bruxelles nu le este rusine de ei însuși pentru ca tolerează cu buna știință niște penali in parlament și la conducerea țării?

Lasă un răspuns