Imagini de la un timişorean supărat

strada Iosif Bulbuca

Un cititor al cotidianului „Renaşterea bănăţeană” ne-a trimis un mesaj şi câteva imagini semnificative pentru tratamentul de care au parte pietonii și bicicliștii în Timișoara.

„Pe bulevardul Iosif Bulbuca, aproape de strada Orion, sub privirea marelui edil, constructorii de blocuri își bat joc de siguranța cetățenilor. O lucrare începută de aproape o săptămână este lăsată abandonată și nesemnalizată. Tot acolo, dar pe partea cealaltă a drumului, pista de biciclete a fost distrusă pe aproximativ 300 de metri și lăsată de izbeliște. Se pare că în acest oraș primează interesele afaceriștilor, nu ale cetățenilor!”, spune timișoreanul supărat.

Probabil că acolo va fi amenajată, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, o stradă, dar, deocamdată, nu se află decât niște hârtoape care au stricat trotuarul amenajat acum o vreme din bani publici.

trotuare Timisoara

Pentru ca problema să fie remediată cât mai repede, inspectorii de zonă ai municipalității, în cazul în care aceștia există, ar trebui să dea o raită pe acolo și, într-o primă fază, să le atragă atenția constructorilor că investiția lor nu trebuie să-i deranjeze pe cetățenii obișnuiți.

În faza următoare, ar putea să se lase și cu niște amenzi, deși acest model de atitudine nu pare a fi cel obișnuit prin Primăria Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imagini de la un timişorean supărat

Lasă un răspuns