Imagini cutremurătoare la înmormântarea Nicolettei, românca ucisă sălbatic în Italia, apoi incendiată (video)

Imagini cutremurătoare la înmormântarea Nicoletei, românca ucisă sălbatic în Italia, apoi incendiată. Mii de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe tânăra de doar 25 de ani care şi-a găsit sfârşitul într-un mod dramatic.

A fost o zi plină de tristeţe şi de lacrimi la Marsala, acolo unde a fost înmormântată Nicoleta Indelicato, românca de 25 de ani ucisă de prietena ei şi iubitul acesteia. „Vei rămâne mereu în inima noastră.”, a transmis plângând primarul localităţii unde fusese înfiată şi unde trăia românca.
Nicoleta a fos tucisă în noaptea de 16 spre 17 martie, înjunghiată de 12 ori şi apoi incendiată de Margareta Buffa, şi ea româncă, şi iubitul ei, Carmelo Bonetta.

Fratele Nicoletei a vorbit la înmormântarea acesteia, după slujba din biserică: „Toţi oamenii care sunt prezenţi aici ştiu că erai zâmbitoare şi veselă tot timpul. Şi ai avut un mare dar: ai văzut dpar binele în ceilalţi. Te iubesc, sora mea mai mică.”, a spus Cristian.

În Marsala, toate magazinele au fost închise, în semn de doliu pentru Nicoleta, iar în urma sicriului, de la biserica din centrul oraşului au mers pe jos mii de oameni, până la cimitirul Itria.
Episcopul de Mazara del Vallo, Domenico Mogavero, a oficiat slujba de înmormântare, dar nu a putut vorbi minute bune la începutul acesteia, din cauza lacrimilor care îi curgeau pe obraji.

Nicoleta a fost ucisă sălbatic, apoi incendiată

În noaptea dintre sâmbăta spre duminică, Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit. Nu şase, atât cât s-a spus iniţial.

Torutura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată.

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala, de Stefania Zerbo, de la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

La autopsie a participat și avocatul Roberta Tranchida, avocatul familiei Indelicato, conform observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns