Explozia bancomatului: Încă un suspect, al treilea, a fost reţinut în cazul furtului celor aproape 500.000 lei

Încă o persoană suspectată de implicare în explozia unui bancomat din oraşul Arad a fost reţinută, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Maramureş. În acest caz sunt deja cercetate două persoane, un bărbat şi o femeie, care au reuşit să fure aproape 500.000 lei.

Potrivit IPJ Arad, poliţiştii au reţinut o a treia persoană bănuită de implicare în explozia bancomatului din oraş.

CITEȘTE ȘI: Mutată într-un „coteț” pentru că a dezvăluit ilegalitățile din primărie

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din judeţul Maramureş, suspectat că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, împreună cu alţi doi complici, a provocat explozia unui bancomat din oraşul Arad.

CITEȘTE ȘI: Bulversat de întrebările pentru permisul auto, un bănățean şi-a sunat un prieten în timpul examenului

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.
În 12 martie, IGPR anunţa că hoţii care au aruncat în aer un bancomat în Arad au fost prinşi, un bărbat şi o femeie fiind reţinuţi după ce au reuşit să fure aproape 500.000 lei.

Atunci, poliţiştii au făcut trei percheziţii în judeţul Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat şi distrugere. Aici au fost descoperite şi ridicate mai multe instrumente de spargere, 2 butelii de oxigen şi acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, şi un cablu electric cu electroşoc, confecţionat artizanal.

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să fure bani dintr-un ATM din Timişoara, iar la data de 14 ianuarie a.c. ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus bancomatul, conform mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns