Imagini care au stârnit reacţii pe Facebook! Cum îşi parchează un hunedorean bolidul Ferrari

parcare Ferrari

Imaginile în care un automobil Ferrari ocupă intenţionat două locuri de parcare, în zona mall-ului din Deva, au stârnit o mulţime de comentarii pe paginile de socializare pe care au fost publicate.

Internauţii l-au acuzat pe şoferul maşinii de lux de nesimţire şi susţi că ar fi trebuit amendat.

„A dat dovadă că nu ştie să parcheze. Îmi pare rău de el, dar ăsta nu moare acasă. Dacă nu-i în stare să parcheze o asemenea maşină, cum o fi în stare s-o conducă. Mâine – poimâine auzim c-a intrat sub un tir sau într-un cap de pod”, este de părere unul dintre cei care au comentat imaginile publicate de Daniel Bendas, pe Facebook.

Alţi internauţi spun că acest mod de parcare a devenit o regulă în rândul celor care conduc maşini de lux (dar şi al altor bizoni), pentru ca şoferii care parchează corect să nu cumva să le lovească bolidul, în momentul deschiderii uşilor.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Imagini care au stârnit reacţii pe Facebook! Cum îşi parchează un hunedorean bolidul Ferrari

  1. Atata pot cei care au permis doar pentru a se plimba in masini de figuranti pentru care nu au lucrat o ora in viata lor! Civilizatia in Romania a fost aruncata la lada de gunoi a istoriei!!

  2. de ce le ascundeti numarul de inmatriculare ? va e frica ? daca ca e frica, atunci nu mai dati stiri incomplete , simplu, nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *