Ilie Năstase s-a înfuriat și le transmite un mesaj românilor: „Toți proștii sunt deștepți”

Ilie Năstase

Ilie Năstase a ieșit la atac și le-a oferit o replică celor care îl critică pe rețelele de socializare.

Fostul lider ATP nu a ratat ocazia să aducă iar în discuție faptul că nu i s-a oferit un loc bun pentru a-și amplasa statuia și că s-a văzut nevoit să-și construiască singur propriul muzeu. Cu toate că se declară dezamăgit de români, „Nasty” a subliniat faptul că el nu poate fi decât român.

Ilie Năstase este extrem de supărat pe românii care îl critică

Fostul lider ATP este deranjat de românii care îi adresează cuvinte dure pe Facebook.

Prezent în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, Ilie Năstase a subliniat faptul că el nu poate fi decât român, în ciuda faptului că ar fi putut avea un parcurs mult mai bun în carieră sub steagul altei țări.

Asta s-a întâmplat din totdeauna (n.r. să nu fie apreciat în România). Așa suntem noi românii. Singurul lucru care mă deranjează în România e că nu au curajul să vină în față și să îmi spună în față că nu le place de mine, că sunt boșorog. Pe Facebook toți proștii sunt deștepți. Tâmpiții din străinătate nu vorbesc, nu sunt zgomotoși. După ce m-am lăsat de tenis a trecut cineva pe lângă mine în România și a zis „Ce gras ești!”

Mi s-a oferit două milioane de dolari să joc pentru America, dar nu am acceptat. Le-am zis că în viața asta eu pot să fiu doar român. Cred că se putea și pentru mine folosi niște bani de la Ministerul Culturii. Îmi fac eu singur muzeu și statuie.

Noi dăm, dar nu primim nimic înapoi. Poate că ar trebui să mă întorc în timp și să le zic să îmi dea și mie 20-30 de milioane pe care mi i-a luat, nu i-am văzut. Ei încasau milioane de la finale și eu aveam un dolar pe zi la turnee”, a spus Ilie Năstase, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, conform playsport.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce le-a gătit Dominic Fritz oaspeților de la DNA?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *