Ce le-a gătit Dominic Fritz oaspeților de la DNA?

Vești foarte proaste pentru Dominic Fritz. Timișorenii nu-l mai vor. Cine l-ar învinge în orice combinație (Sondaj)

Ce le-a gătit Dominic Fritz oaspeților de la DNA?

Descinderea procurorilor DNA la Primăria Timișoara este, fără îndoială, principalul eveniment al săptămânii. Dincolo de aspectul juridic, avem de-a face cu un semnal public de cel mai mare impact, care resetează inclusiv abordările în plan politic.

Dar, pe lângă acest mesaj transmis de DNA, foarte interesantă rămâne reacția municipalității după acțiunea declanșată de procurorii anti-corupție. Am aflat, astfel, dintr-un comunicat al Primăriei Timișoara, că descinderea celor de la DNA a fost, de fapt, o ”vizită” pe care o așteptau ca atunci când ți-e tare dor de cineva.

Tot primăria transmite că procurorii au purtat o discuție în biroul viceprimarului Ruben Lațcău, de parcă ar fi vorbit despre proiectele și soluțiile pe care echipa lui Dominic Fritz le are pentru a dezvolta Timișoara.

Atât de benign este prezentată această ”vizită” încât aproape că este asumată ca un lucru pozitiv, de parcă DNA ar fi felicitat municipalitatea pentru eforturile depuse. Probabil că, de fapt, nici primarul nu fugea de presă, ci doar se grăbea să le gătească sarmale invitaților veniți în vizită, preparate pe care a învățat să le facă în Timișoara, după cum ne anunța anul trecut.

Reacția municipalității în cazul descinderii DNA este emblematică pentru întreaga manieră de lucru a conducerii Primăriei Timișoara.

CITEȘTE ȘI: 16 autoturisme distruse, în această dimineață, într-o singură parcare din Timișoara

Așa cum a fost interpretată ”vizita” procurorilor, la fel sunt tratate și celelalte probleme, fiind ”albite” de propaganda care domină în jurul lui Dominic Fritz: peste tot e curat, e cald și bine.

Nici în Ucraina nu e război, ci doar se joacă băieții pac-pac. Așa că să nu ne mai întrebăm de ce fugea primarul pe scări, ci doar dacă a gătit mâncarea potrivită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce le-a gătit Dominic Fritz oaspeților de la DNA?

 1. un articol pe ipoteze..
  tonul articolului..este de prost gust..
  sunt pentru a ancheta daca sunt neregului..dar nu pe specula..
  asemanarea cu razboiul nu isi are rostul..
  este Clar..fara nici un dubiu ca este razboi..
  pe cand aici..
  exista 50 ca este DOAR o vizita..si 50 ca a fost un control..
  Ati putea cere un punct de vedere de la DNA..daca tot veniti cu acuze..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *