Iepuraşul îşi face cumpărăturile de Paşti la Schoko Baroque!

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Paşti, Iepuraşul trece pragul ciocolateriei Schoko Baroque din Timişoara, care pune la dispoziţia iubitorilor de ciocolată cele mai rafinate produse!

schoko1Figurine, iepuraşi, ceşti cu ciocolată, coşuri-cadou, cutii cu praline, toate în ton cu sărbătoarea, toate din ciocolată Premium.

De asemenea, pe lângă zecile de produse cu specific de Paşti, puteţi găsi şi ciocolata cu diverse lichioruri, ciocolata cu creme de fructe, cu alune, nuci, ciocolată fără zahăr sau îndulcită cu Stevia, dulceţuri fără zahăr, unt de arahide, chipsuri din ciocolată, sticksuri, praline, bomboane şi jeleuri ori iepuraşi muzicali din pluş.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, cu atât mai mult cu cât în fiecare zi există reduceri la mai multe produse. Săptămâna aceasta sunt promoţii avantajoase la brandul de ciocolată Lindt.

Încă se pot face comenzi pentru pachete cadou de Paşti pentru angajaţi, colaboratori, familie sau prieteni, direct la sediul Schoko Baroque, la numărul de telefon 0730.166.365 sau pe mail la [email protected] Timpul este limitat, aşa că cei interesaţi de comenzi trebuie să se grăbească!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns