IANIS ZICU vrea să îndepărteze tinerii de cluburi: „Se pun substanţe în gheaţa care se dizolvă în băuturi!“

Ianis Zicu

Ianis Zicu, fotbalist la Poli Timişoara, e de părere că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburi ale legătură cu alcoolul şi cu drogurile.

Tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti a născut o diversitate de opinii. Ianis Zicu, fost compoent al echipei naţionale, e de părere că tinerii ar trebui să se îndepărteze de cluburile de noapte. Iată mesajul fotbalistului pe Facebook: „CONDOLEANŢE! Mă doare sufletul pentru toţi cei care suferă în aceste momente grele (suferinţa familiilor implicate este enormă şi nu poate să fie alinată de rândurile noastre pe facebook). Dar eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice. Cei tineri nu se pot „distra” şi bucura de viaţă până când nu ajung inconştienţi în cluburi. Abia atunci au impresia că viaţa este frumoasă. Ei nu înţeleg că viaţa este perfectă în fiecare zi. Atunci cand te trezeşti şi eşti sănătos, trebuie să îi mulţumeşti LUI DUMNEZEU pentru acest cadou divin: viaţa. De foarte mulţi ani nu am mai intrat în cluburi. Auzind că sunt cluburi care bagă în maşinile de gheaţă tot felul de „substanţe” şi atunci când îţi pui gheaţă în paharul de apă, suc sau alcool se topeşte gheaţa şi ceea ce bei devine drog pentru toată seara. Având impresia după că este cel mai „cool” club existent. Astăzi cei care deţin aceste cluburi care dau licenţele de funcţionare (Guvernul conduce tot) o să declare trei zile de doliu naţional. Şi uite aşa o tragedie mai mare acoperă tragedia poliţistului de la rutieră care a murit acum câteva săptămâni. Dar cele două drame au în comun un singur lucru.

Organizarea proastă în orice instituţie românească şi faptul că noi, oamenii de rând, suntem doar „combustilbil” pentru elită (puterea care conduce lumea). Şi faptul că orice licenţă se poate lua fără minimul de siguranţă existent în Uniunea Europeană pe care o tot invocăm. Revenind la cei tineri care se simt…emo..hipsteri..high…etc…Ar fi bine să nu uite că sunt oameni şi să lupte pentru viaţă zi de zi, aşa cum luptă să trăiască toţi cei bolnavi de cancer”.

Sursa: adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “IANIS ZICU vrea să îndepărteze tinerii de cluburi: „Se pun substanţe în gheaţa care se dizolvă în băuturi!“

  1. Bravo tinere, extrem de lucid si perfect adevarat ce spui. Nu ma asteptam la asta de la un fotbalist, categorie sociala fata de care am o parere care nu se poate expune in public dar, o stiti voi. Probabil el e exceptia care confirma regula !

  2. Bravo! Intr-adevar, neasteptat gest din partea lui Zicu! Sunt sigura ca daca un grup de rockeri, sportivi, jurnalisti cu bun simt sau chiar angajati ai unor firme mai cunoscute s-ar implica in campanii de educare ale tinerilor s-ar mai recupera cate ceva.

Lasă un răspuns