Hoţii de pe străzile Timişoarei aplică tactici noi! FOTO

Doi hoţi, un bărbat şi o femeie, au fost surprinşi, ieri, de camerele de supraveghere din zona centrală a oraşului, în timp ce furau portofelul din poşeta unei doamne. Cei doi se aflau pe strada Alba Iulia şi operau fără nici o grijă.

Ei au fost observaţi de poliţiştii locali, care urmăreau pe camerele de supraveghere ce se întâmplă în stradă. S-a acţionat rapid, iar cei doi suspecţi au fost prinşi. Infractoarea, în vârstă de 21 de ani, este din Calafat, iar hoţul, de 24 de ani, din Craiova.

Poliţiştii au găsit la ei un portofel cu peste 300 de lei, bijuterii şi alte bunuri. Oamenii legii au stabilit şi ce metodă foloseau cei doi pentru a fura bani. Femeia aborda victima, stătea de vorbă cu ea, îi lua portofelul din geantă, apoi îl plasa bărbatului. Cei doi sunt cercetaţi în continuare de poliţiştii de la Secţia 1.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Hoţii de pe străzile Timişoarei aplică tactici noi! FOTO

  1. Polițiștii locali i-au reținut pe acești doi hoți din buzunare, dar din graba de a da un comunicat public, au uitat să avertizeze și partea vătămată că a fost furată, pentru a depune plângere. Hoții au recunoscut fapta la Secția 1 de poliție națională, dar dacă nu apare și femeia furată nu o să existe nicio finalitate. Victima este o femeie ce astăzi la ora 11 se aflată între str. Alba Iulia și Piața Operei, când un bărbat i-a pus piedică, iar o femeie i-a furat portofelul. Apoi „binevoitorii” au strigat după ea că și-a pierdut portofelul, fără ca ea să realizeze că a fost golit între timp.

  2. Camerele de supraveghere sunt foarte importante pentru sigurantza cetateanului. Sistemul de supraveghiere video trebuie extins.

Lasă un răspuns