„Trebuie să fim în mijlocul oamenilor”, declară Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali

Pierderea alegerilor parlamentare de către PNL ar trebui să fie un capitol peste care activul de partid are sarcina să treacă foarte repede, altfel riscă să intre într-o zonă incertă care nu poate aduce nimic bun.

Cel puţin aceasta este părerea liderului de grup al consilierilor judeţeni timişeni ai PNL, Nicolae Bitea.

„Desigur, o înfrângere lasă un gust amar pentru noi toţi, dar asta nu înseamnă să ne resemnăm şi să ne acuzăm la nesfârşit unii pe alţii pentru rezultatul slab.

Dacă nu vom da dovadă de unitate, consecinţele pot fi şi mai neplăcute. De aceea, eu cred că trebuie să strângem repede rândurile, să arătăm că suntem responsabili şi că reprezentăm o forţă importantă în politică.

Acest partid are o istorie prea îndelungată pentru a putea fi răpus doar de pierderea unor alegeri. Important e să revenim în mijlocul oamenilor, să le ascultăm mai atent păsurile, necazurile şi dorinţele şi să scoatem partidul din zona lozincilor şi a clişeelor.

Sunt sigur că potenţial există şi au dovedit-o mulţi primari de-ai noştri, care au obţinut rezultate remarcabile, în pofida curentului politic care a existat în întreaga ţară. La nivel judeţean, ne vom bate pentru toate proiectele primarilor noştri şi îi asigur că le voi fi un partener de nădejde.

Am toată admiraţia pentru acei aleşi locali care au reuşit să ţină piept valului pe care s-au cocoţat, vremelnic, adversarii noştri politici şi sunt convins că, aşa cum istoria a arătat-o de atâtea ori, lucrurile se vor schimba şi vor evolua în favoarea noastră.

Condiţia este să rămânem uniţi, lucizi şi responsabili”, a declarat Nicolae Bitea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “„Trebuie să fim în mijlocul oamenilor”, declară Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali

  1. „PNL va învinge PSD la parlamentare – și în Timiș, și în România” – susţine Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor județeni liberali. Cam acesta este simtul politic al politrucului de la RATT! Penibil e putin spus.

    Vai de voi! Vai de tine! Dar vai de noi!

Lasă un răspuns