Hoți bănuiți de furturi din garaje, identificați de polițiști

Hoți bănuiți de furturi din garaje, identificați de polițiști

Hoți bănuiți de furturi din garaje, identificați de polițiști

În cursul zilei de vineri, 10 martie, poliţiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au identificat cinci persoane bănuite de comiterea, în cursul acestui an, a două furturi pe raza orașului.

Într-unul dintre cazuri, polițiștii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, toți din Oțelu Roșu, bănuiți că, în februarie 2023, ar fi pătruns, prin tăierea gardului, în incinta unei societăți comerciale, apoi ar fi tăiat lacătele de la șapte garaje, sustrăgând patru șenile adaptabile pentru ATV-uri.

Bunurile sustrase, estimate la 4.000 de euro, au fost recuperate de polițiști.

În cel de-al doilea caz, doi tineri de 25 și 27 de ani, ambii din Oțelu Roșu, sunt bănuiți că, în cursul lunii trecute, ar fi pătruns prin efracție într-un garaj din oraș, de unde ar fi sustras patru roți, echipate cu anvelope.

CITEȘTE ȘI: Tânără de 18 ani, cercetată pentru dare de mită. I-ar fi băgat polițistului examinator 100 de euro în dosar, pentru a promova examenul auto

În ambele cazuri polițiștii, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, a comunicat IPJ Caraș-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *