Tânără de 18 ani, cercetată pentru dare de mită. I-ar fi băgat polițistului examinator 100 de euro în dosar, pentru a promova examenul auto

Un manelist beat a depășit pe linia continuă, cu 112 km/h, și a vrut să mituiască polițiștii

O tânără de 18 ani a mituit un polițist cu 100 de euro pentru un permis de conducere. Momentul în care a oferit banii a fost surprins de camere.

DGA Suceava a fost sesizată vineri de reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava cu privire la comiterea infracțiunii de dare de mită, în contextul susținerii probei practice pentru obținerea permisului de conducere.

Un polițist din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava a fost planificat pentru examinarea a 14 candidați la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, ocazie cu care ultimul dintre candidați, o tânără în vârstă de 18 ani, i-a oferit acestuia o sumă de bani pentru a-l determina astfel să o promoveze la proba respectivă.

În mașina de școală au fost identificate două bancnote de 50 de euro, pe care tânăra le introdusese în dosarul de candidat, momentul oferirii fiind surprins și de camera video aflată în dotarea angajatului de la SRPCIV Suceava, informează DGA.

CITEȘTE ȘI: Mașinile șoferilor beți sunt confiscate și trimise în Ucraina pentru militari și medici

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, cercetările fiind continuate față de tânără pentru dare de mită.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *