Hoţ din locuinţe, prins la Timişoara. Video

Bărbatul a comis pe raza municipiului Timişoara două furturi din locuinţe, poliţiştii încercând să afle dacă este autorul şi altor asemenea infracţiuni.

În 22 ianuarie, în urma anchetei realizate de cadre ale Biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, a fost identificat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul de pe Bega, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuință.

CITEŞTE ŞI: Cămătar arestat de poliţiști. Cerea o dobândă de 100% lunar

„În fapt, la data de 13 iulie 2018 și 12 ianuarie 2019, bănuitul ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în incinta unor locuințe amplasate pe străzile H.D Gibony și Samuil Șagovici din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bijuterii creând un prejudiciu de aproximativ 13.000 de lei”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns