HOAŢĂ surprinsă de camerele video în timp ce fura dintr-un magazin. O RECUNOAŞTEŢI?

hoata

O femeie a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin în timp ce a furat un telefon mobil din biroul angajatei. În imagini femeia este surprinsă intrând în magazin și apoi luând telefonul mobil.

În acest timp, un bărbat îi distrage atenția vânzătoarei, întrebând-o despre modelele de blugi de femei din magazin. Nu se știe însă dacă bărbatul și femeia sunt complici.

 

Facebook ştie totul despre tine şi partenerul tău de viaţă. Link-ul secret prin care poţi vedea ISTORICUL relaţiei

„Femeia s-a învârtit prin magazin și a avut curajul de a-mi lua telefonul mobil lăsat pe birou. În acest timp, un domn a intrat în magazin și mi-a adresat câteva întrebări despre prețul unor blugi. El mi s-a părut suspect. Din câte am înțeles cei doi ar fi acționat și în alte magazine”, a declarat vânzătoarea. „Poliția municipiului Deva efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt. A fost întocmit un dosar de cercetare penală. Se fac cercetări pentru a identifica autoarea acestui furt”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Salteaua inteligentă care te avertizează când partenerul de viaţă te înşală

Angajata societății comerciale din Deva a depus plângere la Poliție și speră ca imaginile video în care este surprins furtul să conducă la identificarea suspectului.

furt

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *