HAOS TOTAL! O traversare riscantă, chiar în faţa Spitalului de Copii. Nimeni nu respectă nici o lege

Nimeni nu poate asigura participanţii la trafic că atunci când respectă regulile sunt puşi la adăpost de nenorociri. Riscul de a fi implicaţi într-un eveniment neplăcut creşte, desigur, atunci când nu se respectă nici o lege.

Mai grav este faptul că autorităţile nu iau în seamă ilegalităţile făcute chiar de subalternii lor şi pun în pericol participanţii la trafic.

Pe strada doctor Iosif Nemoianu (la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”) este, de obicei, mare aglomeraţie. Şi e de înţeles, deoarece spitalul deserveşte judeţulele din vestul ţării, iar corpurile de clădire sunt mai multe, situate de o parte şi de cealaltă a străzii.

Citeşte şi: STENOGRAMĂ ŞOCANTĂ! Un medic din Timişoara şi-a ameninţat fosta iubită că o va bate în aşa fel încât sechelele cu care aceasta va rămâne să nu poată fi demonstrate de medicina legală

Astfel foiala este la ordinea zilei, iar pe lângă ambulanţe, şi numărul mare de maşini şi tramvaie, prin zonă circulă şi foarte mulţi pietoni.

O nouă trecere pentru aceştia a fost înfiinţată şi este dotată cu semafor, însă la nici cinci metri de aceasta vechea trecere pentru pietoni este încă folosită.

Citeşte şi: A dat moda pe un loc în Guvernul Grindeanu. Ce secretar de stat a numit premierul

Astfel, se creează un haos general pentru că mulţi şoferi observă semaforul de la una dintre treceri şi o ignoră pe cealaltă. Pietonii, la rândul lor, trec pe unde le este mai uşor…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *