Haos la Paşapoarte

De câteva săptămâni, la Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple (din incinta Iulius Mall Timişoara) e haos total. Aparatul care le oferea timişenilor posibilitatea să ia număr de ordine nu mai este în funcţiune, de când informatizarea a ajuns stăpânire şi la acest serviciu.

În lipsa unei bune organizări însă, situaţia devine haotică. Odată ajunşi la Paşapoarte, timişenii constată că trebuie să stea la o coadă stufoasă, pentru a-şi face o programare. Acea programare depinde de cât de multă aglomeraţie este în ziua respectivă sau în zilele următoare.

Cei care nu doresc să stea la coadă şi hotorăsc să se programeze online îşi fac rost de o conectare la internet şi se programează. Apoi, se prezintă la Serviciul paşapoarte în ziua şi la ora respectivă.

Gata cu înmatriculările în Bulgaria! S-a decis RADIEREA din circulaţie a maşinilor fără asigurare!

Încă dinainte de începerea verii, la acest serviciu a început să fie aglomeraţie. Despre programarea online mulţi timişoreni află de abia când ajung la Serviciul paşapoarte. Prin urmare, uneori coada la ghişeu este atât de mare, încât iese din incinta serviciului.

Ca un corolar al proastei organizări, la acelaşi ghişeu se realizează atât programările, cât şi eliberarea paşapoartelor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns