HALUCINANT! A încercat să coboare de pe bloc pe cablul de televiziune. A cedat…

Caz halucinant în vestul ţării. Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani se zbate între viață și moarte după un gest care i-a şocat pe vecini.

Bărbatul ar fi rămas blocat în apartament și a căutat o soluție rapidă de a ieși din casă. „A venit de câteva zile din Germania. Nu îl cunoaștem, l-am văzut doar de câteva ori, dar nici nu ne salutam”, spune o femeie din cartierul arădean Sânnicolau Mic, locul unde s-a petrecut evenimentul.

Polițistul care aduna informații de la martori a declarat pentru specialarad.ro că individul „a venit de două zile din Germania. Era acasă, s-a îmbătat și a rămas blocat în garsonieră. Vroia să meargă să își cumpere bere, dar nu putea ieși din casă. A luat cablul de televiziune, l-a scos pe geam și a coborât pe el. Cablul a cedat și bărbatul a căzut de la etaj. A venit un echipaj de la salvare și l-a luat. Nu știu în ce stare era”.

Citeşte şi:

Caz unic în justiţie, consemnat la Timişoara!

 

Potrivit medicilor, bărbatul în vârstă de 45 de ani este în stare foarte gravă, fiind în comă, intubat, medicii fiind rezervați în ceea ce privesc șansele sale de supraviețuire.

Sursa text şi foto: specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns